Wij gaan door met opstarten nieuwe locatie in Venlo

Eerder planden wij een kick-off bijeenkomst op 9 juni in Venlo. Ondanks dat evenementen tot 30 personen volgens de richtlijnen van het RIVM weer mogelijk zijn, hebben wij, samen met onze gastheer ZON Fruit & Vegetables, besloten om toch geen bijeenkomst op locatie te organiseren.

Dit betekent echter géén uitstel voor het opstarten van de nieuwe locatie in Venlo. Afgelopen weken werkten wij hard aan een projectplan, een investeringsaanvraag met financiële begroting en zijn we met een klein team locaties gaan bezoeken op Fresh park Venlo. Wij hopen begin of medio 2021 een bijeenkomst te organiseren op een operationeel Groente & Fruitbrigade distributiepunt in Venlo om te proosten op een succesvolle start.

Thema’s als voedselverspilling, de stijging van voedselbankklanten en goede en gezonde voeding toegankelijk maken voor iedereen, zijn nog nooit zo relevant geweest. Deze coronacrisis heeft ons dit scherp in laten zien. Ondanks dat de economische impact van deze crisis nog lang niet in beeld dan wel ten einde is, willen wij ons initiatief toch doorzetten. De bovengenoemde thema’s geven ons de motivatie en ambitie om een groente- & fruitverzamelpunt op Fresh park Venlo te realiseren.

Op naar een vruchtbaar begin in Venlo.