Vrijwilliger Coördinator PR & Communicatie (m/v)

Website Groente & Fruitbrigade

Onze missie is meer groente en fruit voor voedselbankklanten en daarom is het aantrekken van sponsoren, leveranciers en vrijwilligers van levensbelang. Een goede PR- en communicatie-aanpak is hierbij cruciaal. Wij zoeken een ervaren PR- & Communicatieprofessional!

Werkzaamheden

Wij zoeken iemand die de kar trekt bij

· het ontwikkelen van een communicatieplan en het nadenken over nieuwe communicatieprojecten

· het verder uitbreiden van onze social media strategie en -kanalen

· het opstellen van een persbeleid

· de uitvoering van social media posts, recruitement via social media, verzorgen van nieuws- en persberichten en andere content, verzorgen van onze nieuwsbrief en het zorgen voor beeldmateriaal.

· het ontwikkelen van professionele en effectieve communicatie-uitingen. We krijgen zowel lokaal als nationaal aandacht in de pers, denk bijvoorbeeld aan het AD, NOS, Nieuwe Oogst.

Als coördinator werk je samen met je team, bestaande uit drie PR- & communicatiemedewerkers en werk je ook samen met de HR-, logistiek en operationeel coördinatoren. Daarnaast sta je in nauw contact met het bestuur.

Jij hebt

· HBO/WO werk- en denkniveau

· Ervaring/achtergrond in één of meerdere gebieden hieronder:

o extern relatiebeheer en stakeholder management

o social media strategie

o vormgeving

o PR- en persbeleid

o persbeleid

o interne communicatie

o project management

· Ervaring met het aansturen van een (klein) team

· Goede beheersing van de Nederlandse taal

Werktijden

Ca. 4-6 uur per week, flexibel in te delen en grotendeels vanuit huis uit te voeren.

Bijzonderheden

· Locatie: ABC Westland terrein te Poeldijk

· Al het werk bij de Groente & Fruitbrigade voor voedselbanken is pro deo, onkosten komen voor vergoeding in aanmerking.

· Deze functie biedt je de mogelijkheid om je professionele expertise verder uit te breiden. Heb je bijvoorbeeld ervaring met schrijven van PR-plannen, maar minder ervaring op het gebied van interne communicatie? Of ben jij een social media dier, maar heb je geen ervaring in contacten onderhouden met de pers? Dit is je kans om deze praktijkervaring op te doen en deze expertise toe te voegen aan je cv!

· Opbouw van contacten en een waardevol netwerk in de Westlandse / Haagse / Rotterdamse samenleving (leveranciers, sponsoren, media etc.)

Over onze organisatie www.groentefruitbrigade.nl

Interesse?

Voor meer informatie neem je contact op met Kasia Treure, tel: 0611489248. Of mail direct je CV met een korte motivatie naar kasia.treure@groentefruitbrigade.nl

Om te solliciteren op deze vacature stuurt u uw sollicitatie naar kasia.treure@groentefruitbrigade.nl

Geplaatst in .