Steun ons

Groente en fruit doneren

De Groente & Fruitbrigade heeft de ambitie om grote(re) volumes groente en fruit te leveren aan voedselbanken, Het doel is op termijn alle voedselbanken van Nederland van groente en fruit te voorzien. Momenteel werken wij vanuit onze locatie in het Westland en verkennen we de mogelijkheden om ook groente en fruit te verzamelen op andere locaties in het land. Heeft u interesse om met ons samen te werken? Neem contact op via info@groentefruitbrigade.nl.

Vrijwilliger worden

Met veel energie en enthousiasme, zorgen onze brigadiers dat voedselbanken elke week groente- en fruit voor hun pakketten ontvangen. Iedereen werkt bij ons op vrijwillige basis. Dat betekent dat niemand betaald krijgt; ook het bestuur en de staf niet.

In totaal zijn er meer dan 20 vrijwilligers actief. Er is veel diversiteit in functies: coördinator, sorteerder, logistiek medewerker, administratief medewerker, hr-coördinator, pr & communicatiemedewerker enzovoort. En we zijn nog steeds op zoek naar mensen die onze Groente & Fruitbrigade komen versterken! Klik hier voor onze vacatures.