Steun ons

Groente en fruit doneren

De Groente & Fruitbrigade heeft de ambitie om grote(re) volumes groente en fruit te leveren aan voedselbanken, maar begint relatief klein. In juli 2018 is gestart met een pilot waarbij samengewerkt wordt met een aantal bedrijven en Voedselbank Rotterdam. Als logistiek en organisatie goed lopen wordt geleidelijk opgeschaald naar meer leveranciers. Het doel is op termijn alle voedselbanken van Westlands groente en fruit te voorzien. Heeft u interesse om met ons samen te werken? Neem contact op via info@groentefruitbrigade.nl

Vrijwilliger worden

Met veel energie en enthousiasme, zorgen onze brigadiers dat de voedselbanken elke week groente en fruit voor hun pakketten ontvangen. Iedereen werkt bij ons op vrijwillige basis. Dat betekent dat niemand betaald krijgt; ook bestuur en staf niet.

In totaal zijn er meer dan 20 vrijwilligers actief. Er is veel diversiteit in functies: coördinator, sorteerder, logistiek medewerker, administratief medewerker, HR coördinator, PR & Communicatiemedewerker enzovoort. En we zijn nog steeds op zoek naar mensen die onze Groente & Fruitbrigade komen versterken!

Wil jij je inzetten om groente en fruit te redden? Alle openstaande vacatures kan je vinden via Westland voor Elkaar.

Bekijk nu hier ook enkele openstaande vacatures: